Patrick Geisink Diensten: leverancier van kruiden en specerijen

Momenteel ontwikkel ik mezelf bij Nimbusair. Nimbus Air is een professionele, door de overheid gecontroleerde ATO, gevestigd in een eigen hangar op Lelystad Airport. Wij leiden je op volgens de Europese regelgeving vastgelegd in EASA PART-FCL. Dit geldt zowel voor de theorie als voor de praktijkopleiding. Omdat we een ATO zijn, is een gedegen en gestructureerd opleidingsplan gegarandeerd. Over ervaring gesproken: Onze roots gaan terug tot 1988 toen we begonnen met verhuur en vliegopleidingen op Lelystad Airport.

altijd al willen vliegen maar het is er nooit van gekomen, of is een modulair trainingspak beter dan een geïntegreerde training op een van de grote scholen kom dan nu in actie! Kom langs om het trainingsprogramma te bespreken en het vliegtuig te bekijken.

Ook met mijn werk probeer ik nieuwe manieren en diensten uit!

Ons trendteam houdt de consumententrends nauwlettend in de gaten. Twee keer per jaar voeren we een trendanalyse uit en stellen we een inspiratie- en trendrapport op. De ontdekte trends inspireren ons om heerlijke nieuwe smaken te ontwikkelen. Samen met onze klanten kijken we naar de kansen in de markt en komen met unieke nieuwe producten en concepten.

Ik ben volop actief in de wereld van kruiden en specerijen. We spotten en volgen trends, ontwikkelen nieuwe smaken en producten, gaan interessante samenwerkingen aan, bezoeken beurzen en behalen certificaten. Om er een paar te noemen. Volg ons en blijf op de hoogte van al onze activiteiten.

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich thuis voelen in de organisatie, initiatieven kunnen nemen, open en eerlijk zijn naar elkaar en elke dag met plezier naar hun werk gaan. Alleen zo kunnen we ervoor zorgen dat het eindresultaat van het hoogste niveau is. En dat is ons gezamenlijke doel.

Wij kopen, distribueren en verkopen specerijen, noten, gedroogd fruit en groenten van en naar meer dan 80 landen over de hele wereld. Dankzij het wereldwijde netwerk van partners staan ​​we voortdurend in contact met de gebieden waar de producten groeien en met de productiefaciliteiten waar ze worden verwerkt. Zo blijven we op de hoogte van alle relevante marktontwikkelingen.

Neem vandaag nog contact op met Patrick Geisink, leverancier van kruiden en specerijen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoe de best beoordeelde leverancier van gedroogde kruiden, specerijen en smaakmakers te kiezen?

Patrick Geisink: gereputeerde leverancier van kruiden en specerijen